lørdag den 22. december 2007

Petit fra nettet


Spirit en lille grå petit brabancon fra Als der et stykke tid har søgt et nyt hjem, men da han har en sjælden farve der ofte senere i livet giver hudkomplikationer, er det med vemod, jeg ikke træder til og hjælper. Jeg håber han kommer til et kærligt par hvor han kan få et godt liv, og den pleje der bliver nødvendig. Det er ikke en hund der bør sættes i avl, men sød det er han

søndag den 2. december 2007

Uh det var koldt og vådt i dag

Uh det var koldt og vådt i dag, selvom jeg var pakket godt ind, så frøs jeg noget så læsteligt.
Træningen gik godt, Carter var meget lydhør i dag, og jeg kunne mærke fremskridt ved samtlige øvelser. Han er ikke så dygtig som sin far, men meget mere omgængelig sammen med de andre hunde.
Odin er dygtig og meget opmærksom på hvad jeg foretager mig, og det er når jeg er uopmærksom at han siger fra, når de andre hunde kommer for tæt på. Han er dog bedre, og lod ved omgængelighedsøvelsen Søren røre ham og løfte hans ben. Søren havde altså nogen meget saftige pølsebidder med, og dem havde Odin fået en forsmag på, da der faldt 2 ud af Sørens lomme :)

Jade ja hun røg igen med fuld speed op over bakken og dirrede af iver. Senere var det ikke iver hun dirrede af, men kulden. Jeg havde en hundetrøje i tasken, så den fik hun over regndækkenet, og der gik ikke længe inden hun var ivrig igen. Hun hader bare at fryse, og hvem gør ikke det.
Gismo ja han var jo hjemme, og hyggede sig ved brændeovnen.
Alt i alt igen en dejlig søndag sammen med hundene
Der er trængsel om Knuds flotte hunde


Hundetræning

Knud kom op og hentede Conny og Bianca fra træningen i dag. Sikke et syn 6 flotte små hvide spidshunde i samlet trop.


lørdag den 1. december 2007

Odin holder øje med hvad der foregår mellem Gismo og Leia.


Anton og Gismo

Vi er på besøg hos Anton og Leia, og Gismo var meget begjestret for Anton og hans sofaer. Odin og Gismo og jeg gik derned, og begge hunde gik fint i snoren sammen. Da de mødtes af Leia i fordøren gik halerne og Odin drønede ind, som skulle han lige vise Gismo rundt.