torsdag den 14. juni 2007

Jades fødsel

Jade fødte den 1.6.2007 3 hvalpe, 1 pige rød som sin far, en dreng sort som sin mor, og en dødfødt rød dreng. æv æv. Fødslen gik i stå og jeg var omkring dyrlægen for at få hjælp, inden vi nåede derned havde Jade selv født hvalp nr 2. Sådan kan det gå, men jeg synes 2 timer fra 1. hvalp til næste var for meget.

Søndag den 3.6 2007 adopterede Jade en lille bitte hvalp, Charlie hvis mor havde født ved akut kejsersnit og ikke ville vide af sine hvalpe. Charlie var sidste overlevende og havde tabt sig fra 130 g til 116 g. Jade tog ham heldigvis til sig som sin yndlingssøn, hun vippede de store af og lod Charlie komme til, flere gange har jeg fundet hende og Charlie udenfor fødekassen, hvor hun lå og gav ham alene adgang til mælkebaren. Jade er en vidunderlig hund, med sunde instinkter, hun forundrer mig dagligt.

I dag skriver vi den 14. juni og de 2 store har begge fået øjnene helt op, Charlies er stadig små sprækker.

Jade er af racen Griffon Petit Brabancon og det er hendes mand Odin også. Han er rød og Jade sort. Charlie er født at en mor der er ½ mops ½ pekingeser og det samme er hans far. Lige nu vil jeg sige han ligner mest en mops.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar