onsdag den 31. oktober 2007

Solvangshundetræning

Vi er startet op med nye hold hos Heidi ved www.solvangshunde.dk og denne gang er Jade også med. Det var en skøn søndag der forløb meget anderledes end jeg havde forventet.
Carter varlidt trykket af at møde ene nye hundevenner, og de var ved at løbe ham over ende i frikvarteret, men jeg er sikker på han er mere sig selv næste gang.
Odin derimod blev bombet helt tilbage til punkt 0. Hvad er det andre hundeejere ikke forstår når man ellers pænt fortæller at Odin er en lille usikker hund, der har brug for ekstra plads. Det nytter da ikke noget at de selv flytter lidt væk, når linen er 5 m lang og det er hunden der bestemmer hvor den vil være. Det var ikke altid jeg nåede at gå imellem når der kom en langline hund fygende bagfra. Arme Odin han var frustreret og dødtræt da han kom hjem. I frikvarteret var det som allerførste gang nødvendig at jeg satte mig på hug og skærmede ham. Jeg håber det bliver bedre næste gang.
Jade var i hopla, hun startede med at gø af alle de andre, tisse allevegne og rense godt op i græsset :). Det var ikke alle ting hun lige forstod, men vi havde fint kontakt og hun ville gerne forstå hvad jeg sagde. Frikvarteret, ja der trissede hun rundt og sonderere terrænet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar