søndag den 4. juli 2010

Store havedag :)
Jeg er ikke selv nogen ørn udi at klippe hæk, og ej heller min kære mand, trods vores efternavn ;)

Hver år, den første weekend efter Sankt Hans, bliver der stillet en stor lastbil container af på vejen, en fin service fra grundejerforeningen, og i år skulle den altså bruges, syntes jeg.

Der afgik en indkaldelse til børn og svigersøn, om hjælp til fælles havedag i min lille have. Alle mødte op og vi havde en helt vidunderlig dag. Den varmeste dag i mands minde, men det er på få år lykkes mig at skabe svale skyggefulde steder i haven, og der befandt vi os mest, når der var pauser. Et stort firkantet sejl opsat af Ringo og jeg over spisebordet på terrassen, gjorde også dagen meget behagelig.
 
Nick førte hækkeklipperen, Ringo og Sussi riverne, og Peter, Leif og jeg trillebøre og børnebørn.Hækken mellem os og naboen, gammel tjørnehæk :(
Hækken langs offentlig stiInde fra haven mod naboen bagerst ved drengenes hjørne, den tjørnehæk er dyrt bekendskab, har ikke længere tal på flade fodbolde :(Der var andre end os der benyttede containeren, men vi havde godt nok mange ture frem og tilbage

Jeg gik tur i min lille have om aftenen og kiggede på hvad jeg skulle nusse med om søndagen, når nu jeg havde den der kæmpe container stående lige udenfor min hoveddør. 


Solen gik så flot ned, og det flotteste lys brød gennem hullet ved min clematis og hvide rosePelargonie i fuld blomstring, er der noget flottere....Det skulle da lige være det flotte farvespil der er i min clematis her...

Jeg fandt et par projekter til have hygge søndag, jeg fik slæbt min mand med i haven og de blomstrende buske, min indvendige havevæg, blev udtyndet. 

Lørdagen var i øvrigt så hed, at mine små sorte griffoner, havde det elendigt, så drengene måtte lade dem komme til badekaret et par gange i løbet af dagen. 


 Jade får sig en kølende dukkert

Ingen kommentarer:

Send en kommentar