mandag den 15. april 2013

Monday Monday

Elsker mandage, en frisk ny uge er forude :) I dag har den gamle Mama and Papas melodi Monday Monday bare kørt rundt i knolden på mig

 Mama and Papas - Monday Monday

Det har været en god mandag :) Hundesvømning hvor de 2 små griffoner igen svømmede derud af, Leia er helt fantastisk i vandet nu, og har trukket Liva med op i fart, Liva svømmer nu rask væk 20 bane længder inden jeg siger stop.


Dagen har også budt på udtynding i de overvintrende pelargonier, datteren har fået plads til at tage en pæn stak med hjem :) Glæder mig så meget til at se de første små mini pelargonier få blomst og springe ud. Gamle cd'er er smidt ud og skuffemøblet de var i, er endt oppe ved Sussi, men tænk der fandt jeg min gamle pakke med frø fra Ørkenens Rose, de skal da såes i morgen :) 


Sønnens bil er færdig og vi kigger efter nyt driftsikker køretøj til ham, er spændt på hvor vi ender, drøm og økonomi skal jo gå op i en højere enighed. Må dog sige da jeg så en bil der hed Adam fra Opel, da var jeg solgt, kors den var lækker, men desværre for dyr. 
Elsker udsigten fra træningspladsen


Cille og jeg træner stadig TÆT kontakt, og hvor er det bare fantastisk når man ser det faktisk virker at træne lidt ekstra hver dag :))) Leg skal der nu også være plads til, så jeg fyldte bilen med Carter, Odin og Cille og drog til hundeleg hos Heidi. Hvor var det dejligt, Cille fik fræset af, hun er stadig et legebarn, selvom hun snart burde være en voksen adstadig damehund :) Carter gik også flere gange i legebuk og legede med flere af de små griffer, ikke de andre racer. næh nej det er kun griffer der dur. Odin derimod var en rigtig mavesur herre, der satte flere af de små på plads, til det blev nok for mig, så blev han sat i bilen. 

Smukke frække Cille Ingen kommentarer:

Send en kommentar