fredag den 30. oktober 2015

Cille igen igen


Dagen i dag for 1 år siden

Det fylder heldigvis mindre og mindre i mit hoved, den skrækkelige tid Cille og jeg gik igennem for 1 år siden. Det har præget os begge, Cille er 100 % bevidst om hvor jeg befinder mig, og en lukket dør forsøger hun at skrige åben. Min lære har været knyt ikke nye venskaber uden at stikke fingeren dybt i jorden først. 

Jeg ved hvor Cilles hvalpe kom hen, men ved kun hvordan den lille belge pige har det, hende var jeg så heldig at møde til et griffon træf i løbet af året. Hun er en tro kopi af Cille, men gå på mod og lyd i samme stil, størrelsen har hun dog fra sin far, så hun er en del større en sin mor. Desværre fik nye købere ikke korrekt besked med om pelspleje, og det har de døjet med, og Cilles datter har rigtig meget pels, meget mere end sin mor. Glæder mig til at møde hende igen til træf i 2016.


DcH 

For 3 år siden blev jeg medlem af DcH Odder, og er blevet utrolig glad for den klub. Vi har et skønt område at træne i og et velfungerende solidt klubhus, hvor der altid er kaffe på kanden og nogen at tale med. 

Jeg træner rally lydighed med 2 af mine hunde, tager meget afsted til konkurrencer sammen med venner, og nyder i den grad alt det sociale det medfører. i 2013 var der ikke nok hjælpere til rally holdene, så jeg trådte til og hjalp på præholdet. Det er noget af det bedste jeg i mit liv har gjort, sikke meget det giver tilbage til mig selv. Kan absolut anbefale at give en hånd med i en hundeklub :)

TGU

Ja hvad er det? Det er DcH,s træner grund uddannelse, og den starter jeg på i morgen sammen med 2 venner fra klubben, og jeg glæder mig som et lille barn til at lære mere, jeg kan formidle videre til prærally holdet :)

Om TGU kan der læses her

Strikkeriet

I år går det ikke godt med at få strikket, hænderne er ikke så smidige mere, men strømper kan jeg da altid klare, det er ikke så tungt at sidde med i hænderne. Børnebørnene har fået ny forsyning og min egen beholding er ved at være fyldt godt op af dejlige varme strømper og sokker. 2 på en rundpind eller bare en enkelt på rundpind er min foretrukne strikkemåde. Ingen kommentarer:

Send en kommentar