onsdag den 5. september 2012

Danmarks Mester

En Dansk Mester udi hjemstavnsfilateli bor jeg nu sammen med :) Heldigvis er det den samme skønne mand jeg har delt livet med siden 1974, og hvilket spændende liv har det ikke været..

Kæmpe tillykke min ven, du har om nogen fortjent den hæder :) 

Samlingen blev bedømt sidste weekend på en udstilling i Ry, hvor klubben fejrede sit 25 års jubilæum. Lørdag aften var der palmares, hvor min mand havde inviteret mig med, dejlig mad og godt selskab, gjorde denne aften til noget ganske særligt :) 


Rart at udstillingen er overstået, og Ørnen er ude fra hulen igen, der har gået mange mange timer med at sætter samlingen op. Timer hvor døren helst skulle være lukket så der var ro i resten af huset ;)

Cille er ved at lukke ned for sin første løbetid, så hun kom med i svømmehallen i mandags. Til stor fryd for Liva, der er blevet ret så begejstret for sin yngre bofælle. Endelig en der bare vil lege :) Liva svømmede 16 baner på en halv time, og Cille 10 eller 11, kan ikke lige huske hvad kuglerammen stod på. Liva bliver bedre og bedre til at bruge sit venstre ben når hun svømmer, og efter et par måneders svømning har det højre fået det meget bedre, hun retter sig op når hun går og benet fungerer flot. Svømningen holder pause mens der tættes vinduer og males om i svømmehallen, men vi kommer snart igen, for fødselsdagspengene er der indkøbt 1 stk kvartals kort til svømme så meget du vil :))))

Strikkepindene klirrer lystigt om aftenen, mens den ene episode efter den anden af SOA glider over skærmen. 6 vaskeklude og en dejlig hue har jeg fået strikket. Det bliver jo snart koldt om ørerne når jeg er ude med hundene ;). Jeg har også været på garnindkøb hos Vibsen, et dejligt nyt projekt er i gang men drops garnet Big Delight 100 % uld og blød som en babynumse. Jeg strikker dette sæt i nogen dejlige blå og brune farver  
Ingen er vist i tvivl om at jeg elsker at komme afsted med mine hunde :) og den sidste tid med Cille i løbetid har begrænset det en hel del. I tirsdag deltog vi i træning igen hos Sannes Hundecenter i Hedensted, og det gik godt, Cille er en dejlig hund at træne med. Jeg blev gjort opmærksom på af min kusine Lene Østergaard Hansen, at der ikke bliver en ren rally hold hos Sanne, æv æv, men vores skønne og dygtige træner sagde der blev et hold som det vi gik på nu, så jeg fortsætter med at køre til Hedensted også i vinter. Det er noget ganske særligt at træne sammen med 2 andre griffer og så ejet af familien:) i går fik jeg syn for sagen for hvor hurtig Bumle kommer op i fart, han er som en raket og fyger afsted langs jorden, tak spids han er hurtig... 

Hvor heldig har man så lige lov at være :))))) skrev en mail til DCH i Odder for at genoptage mit medlemskab og starte med Cille på et rally hold når der engang var plads...den plads var der nu på et præ hold, så i morgen drager jeg af med Cille til hendes første træningstime ved DCH. 

Dagen i dag, tja Cille og jeg har klikker trænet, og drenge hundene har været på gåtur, men der blæste godt nok en strid vind, så de gik direkte ud i køkken kurven og puttede sig. Der er sket forandringer efter kastraktionen, Odin er mere legesyg og Carter mere rolig, men han er dog stadig et mega stabil vækkeur kl 7.00 hver morgen. Ingen kommentarer:

Send en kommentar