torsdag den 3. april 2014

Jeg forsømmer min blog

men et eller andet sted er det vel ok at have så mange gøremål her i livet at man ikke når det hele :) Hvad skulle man så få tiden til at gå med en dag man keder sig :D

Siden sidst er der røget mange små hundetrøjer af pinden. Min strikkeopskrift er til fri download på www.griffoner.dk og passer til små hunde fra 3-7 kg.


Lidt til mig selv er det også blevet til :) Har strikket Arvingen og den bor jeg i, den er simpelthen så skøn, god plads til at røre sig i og strammer ikke nogen steder på lymfearmen. 


Børnebørnene har også fået varme sweatre. Sanders strikket i baby uld så den ikke kradser. 


Mandag, tirsdag, onsdag står den på rally træning og fra i aften er torsdag med på ugeprogrammet med ringtræning ved DKK med Cille. Vi er så heldige i min by at have så mange dejlige muligheder for at gå til træning med vores hunde, det sætter jeg stor pris på. 


Cille og jeg starter op med konkurrencer i påsken hvor vi deltager både lørdag og søndag på begynder rally i Skanderborg. Jeg føler vi er klar, ikke at jeg regner med vi bare lige suser igennem, nej vil meget gerne gå begynder rally 2 år før jeg slipper navlestrengen til Cille og håber på en oprykning til øvet hvor vi skal gå banen uden snor..... det frygter jeg ret så meget for hvad nu hvis Cille pigen liiiige ser noget meget interessant ude i horisonten??? Nå den tid den bekymring :D Jeg er så heldig at flere af mine holdkammerater efterfølgende også har meldt sig til Skanderborg, så vi skal en lille håndfuld afsted, jeg glæder mig så meget. 
Udstyret burde være på plads nu. Lang tids søgen efter et telt jeg selv kan magte, hvor Cille og jeg kan finde ly og slappe af endte i Sverige hvor jeg købte dette telt   


Har husket at købe en gummihammer, pløkoptager og skammelbord. Har også købt en ny festival stol der er mere behagelig at sidde i end den jeg har, men den suser rundt i en DHL bil, der ikke kunne finde ud af at http://www.campingudsalg.dk/ havde sendt min bestilling i 2 pakker. Jeg er tålmodig lidt endnu, men mandag starter jeg igen med at ringe og spørge om den er fundet :) 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar