onsdag den 20. maj 2015

Rally lydighed


Denne lille trold, min og datterens skønne Griffon Belge Danegriffs Black Beauty har trænet rally lydighed med mig præcis 1 år i dag. Hvordan er det år så forløbet, tja hun fik meget træning den tid lille Cille var trådt af til barsel hos sin opdrætter Heidi Sol Vang. 5 måneders afsavn for både Cille og jeg, noget der den dag i dag påvirker hende. Det var noget æv og kommer aldrig til at gentage sig. Tilbage til Leia, den lille skønne prinsesse, hun betrådte græsset hos DcH Odder med stor forsigtighed, ja hun krøb nærmest i et med græsset når vi nærmere os andre hunde. Var udfarende og nervøs, men altid med en forsigtig logrende hale :)


Stille og roligt fik jeg hende i gang, vi har travet mange mange kilometer rundt i fri ved fod mellem de andre hunde. I dag er hun langt bedre end Cille til at holde sig til mig. Leia har fuldt fokus på mig, hvor Cille har et øje på mig og det andet skanner alt og alle. 


Tæppe og ro træning er IKKE nem med den lille Leai, hun gøer ikke, men hun græder når jeg forlader hende, vi er stadig kun på en tolerance på et par meter :(

Sit og bliv for pokker siddende er ved at være helt god. Nu kan vi 8 ud af 10 gange sit og gå rundt uden hun flytter sig :) Dæk er vi heller ikke gode venner med endnu, men stå begynder at være sikker. Hun er nu godt på vej min lille Leia trold. 

Hun har deltaget i sin første klub konkurrence og gjorde det sørme rigtig godt, fik meget ros for sin flydende gang på banen. 87 p ud af 100 fik hun, og jeg var stolt. 

Leia nyder nu at komme afsted til klubben, færdes mellem store som små hunde uden problemer, siger fra overfor fremmede hunde, men acceptere nu nye stille og roligt. 

Leia træner tirsdag formiddag på hygge rally holdet og tirsdag aften på familieholdet, hvor vi træner med store hunde og mange forskellige racer, den træning har været guld værd, Onsdag træner hun på rally holdet. 

Lørdag den 30.5 skal hun med til sit første landsstævne, er meget spændt hvordan hun tackler al den virak der er :) 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar