tirsdag den 31. januar 2012

Fra vild glæde til stille resignationLørdag var dagen jeg kunne hente min mand hjem fra sygehuset, og stor var glæden og forventningen da jeg kørte mod Horsens Sygehus, at jeg skulle tilbringe 3 timer med at sidde og fundere over et "ufuldendt" maleri i dagligstuen, vidste jeg heldigvis ikke noget om på køreturen. Tænk man havde glemt at give besked videre ved vagtskifte om min mands fjernelse af dræn og udskrivning .... grrr  for hulen da osse. 

Hjem kom vi inden det blev mørkt, godt for mig, jeg hader at køre i aftenens muld og mørke :)Leif endte i sin kontorstol, med computeren tændt, telefonen i hånden og sin elskede lille Liva på skødet, og der blev hun liggende til hun blev plukket af ;)

Der gik bare ½ døgn efter hjemkomsten inden jeg begyndte at skele ekstra efter manden min, noget var galt, men ringe til sygehuset, nej nej sagde manden min bestemt, jeg vil være her hjemme, og det var Liva da vist helt enig i, men som Leif fik det dårligere kravlede hun tættere og tættere til ansigtet af ham. 
Det endte med en genindlæggelse direkte fra vores lægehus liggende i ambulance, så fik vi også prøvet det. Hurtig og resolut var vores læge. Leif havde en temperatur på 39.7 og havde det rigtig skidt, nu protesterede  han ikke længere mod mine beslutninger :D


Det viste sig at der var massive mængder af baktusser i urinen, så der tages blodprøver i massevis, og en intensiv behandling med bredspektret penicillin er sat i værk. 

Alt den ventetid her og der, uden et strikketøj i hænderne havde jeg ikke kunne klare ;)


En varm sweater er snart færdig til Sander strikket af Netto ragsok garn og efter denne opskrift 
Min vingeærme vest er også færdig strikket og mangler kun knapper og hæftning :)

Et par strømper til Sander er strikket af strømpegarn fra Lidl, et tyndt garn, der virker meget slidstærkt i hænderne :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar