onsdag den 11. april 2012

I guder en afslutning på påsken :(

Er først ved at finde fodfæste i dag, efter nogen rigtig dumme dage. Den første del af påsken var dejlig, dog var Ringo noget rundt på gulvet og sagde nogen mærkelige ting. Det har han altid gjort uden at det har betydet andet end en noget livlig fantasi.

Denne gang udviklede det sig dog meget anderledes, og han endte med at høre stemmer, han absolut ikke brød sig om, og at vandre rundt på Hov vejen i nattens mulm og mørke for at bevise han ikke var bange. Hurra for psyk skadestue, men ingen hurra for 4 timers ventetid på en elendig stol i et iskoldt venteværelse. Men vi  fik hvad vi kom for, akut hjælp til Ringo. Han er nu medicineret og i rigtig god bedring, det er et vidunder middel han har fået, han har ikke været så velfungerende i mange år.

Ansvaret for at han tager sine piller til tiden, har jeg nu trygt overladt til hjemmeplejen, og kan slappe af igen. Stakkels Ringo alt det han har været udsat for, siden han fik en blodprop i hjernen sommeren 2011, det er ikke nemt at være gammel og slidt.

Ringo er en sen hjerneskadet mand, der droppede ind i min families liv i 1975 og har fulgt os siden, og blevet en del af vores familie og daglige liv. Han var min hundepasser mens jeg gik på arbejde, så de ikke skulle være alene hjemme, og han og jeg har i mange år opdrætter racefjerkræ sammen og haft mange gode stunder. Her følger lidt fotos af vores Ringo :)

Ringo til et af vores griffon træf
Julen 2011Ringo mellem de 2 brødre Ørndorf 

1 kommentar:

  1. God bedring til Ringo herfra, hvor er det dejligt at han har dig og din familie:)
    Ringo er bare en del af jeres familie på en måder så vi andre her på side linien også føler at han jo da er en slags familie:D og jeg husker også rigtig mange dejlige timer i selskab med ham når jeg boede eller bare besøgte jer, han har altid været hjælpsom.
    kram herfra til jer alle

    SvarSlet