tirsdag den 31. juli 2012

Minitræf hos Heidi


Et udpluk af glade hunde fra en helt fantastisk dag, hvor jeg have mine 3 tøser med, Jade, Liva og Cille.

Liva plejer ikke at deltage i sådanne fysisk krævende begivenheder, men hun er stærkere og har fået en mærkbar bedre fysik af at svømme, så jeg tog en dyb indånding og greb hende på vej ud af døren og satte hende ind i bilen. :) Godt for det, for hvor var det tydeligt at hun nød det og havde en god dag. 

Cille lægger krop til en gang trimning med en super kniv, Heidi lægger ører til, mens Astrid viser hvordan vi gør  :) Både Heidi og jeg har anskaffet os de fantastiske knive. Tak Astrid, det er så dejligt når en erfaren og dygtig opdrætter lærer fra sig. 


Liva på skødet af Rita Arndt, det var et glædeligt gensyn med både Rita og Ilan, den sidste Leo Belgicus hund i Danmark. Rita fortalte hvorfor han kom til at hedde Ilan, og det var en rørende historie.
Ilan og Bumle hilser på hinanden
Danegriff High Speed In Black i et sjældent roligt øjeblik i sikkerhed på skødet af mor, måske fordi hun ikke ville under trimme kniven igen ;)

Rita Arndt med Leo Belgicus In the Line of Ilan her 8 år gammel, jeg er så vild med den hund, han har et aldeles pragtfuldt sind og i mine øjne en utrolig smuk ældre herre :)Dagen byd på både sol og regn, men vi hyggede os lige meget hvor, og der blev snakket hund, hund, hund og atter hund :)
Astrid Krogs lille petit :) et lille "hjertebarn" som min Liva og Heidis Mirakelvip :) har vi ikke alle en krog i hjertet til disse små skabninger? jeg tror det :)
Et lille udpluk af de glade hunde, og for mig et sjældent syn at se 4 b/t griffon belge samlet

Det er ikke nemt at fotografere når der altid lige er en hund er skal nusse :)

Liva, var med hele vejen, både i stille leg som i fuld galop, og når man nu kan sætte fra med højre bagven så går det faktisk stærkt. 
Kenneth har hænderne fulde :) Lille Diva var hurtig til at finde sin "gamle" far og hilse på. Igen og igen oplever jeg hvordan gamle hvalpe kommer "hjem" og kan genkende deres opdrættere. 

Fotos er taget af Kenneth, Sussi, Lene, Astrid og jeg


2 kommentarer:

  1. Iiih altså de er så gode de billeder og vi havde også en fantastisk dejlig dag, Bumle, Diva og jeg.
    Leo Belgicus hunde! kan man ikke købe dem mere eller ?

    SvarSlet
  2. Nej kennel er lukket :) Astrid har en speciel tilladelse fra de gamle opdrætter til at lave nogen kuld der kan hedde Leo Belgicus, hvormange og hvordan den aftale er ved jeg ikke.

    SvarSlet