fredag den 2. marts 2012

Uglerede - hvalpestreger :)

Tja sådan kan 2 på 1 pind komme til at se ud efter at have været en tur på gulvet og mellem hvalpetænder.... sorry Heidi ikke sikkert dine strømper er færdig i morgen alligevel, men søndag er de klar og det er kaffen også :)På en dejlig lille gåtur mellem 2 lægebesøg i går, gik vi ind en en skøn solbeskinnet gård midt Horsens by, er det dog ikke en prægtig bygning? Min lægesamtale gik rigtig godt, jeg kan fortsætte med mine piller og dermed undgå kniven. Se det var jo ikk' så ring' enda' Var med Leif på handel i dag, og se om ikke der sneg sig en fin blomst ned i kurven, sølle ser den ud, men bare vent den bliver flot :)


2 skæggede damer der ikke tilfreds med at deres moar er gået fra dem og efterladt dem hos mormor. 

På pindene er Lenes sjal, uglereden til Heidi, der altså er et par dejlige strømper, striksammen halsedissen, der skal jeg i gang med 3. del i aften 

2 kommentarer:

  1. Ser ud til det bliver et rigtig hyggeligt samle op arbejde den lille Cille har lavet til dig - Rigtig god arbejdslyst Helen :)

    SvarSlet
  2. ha ha ja og hun var slet ikke ked at det :) jeg er næsten færdig med at samle masker op, så mon ikke Heidi får sine sokker med hjem søndag :)

    SvarSlet