mandag den 27. februar 2012

Huhej det går mod lysere tider

Mine små have nisser kalder på mig, der sker meget i haven for tiden. Jeg har revet græsplænen, og fået fjernet en masse små kviste med tjørne i. Tiltrængt efter vinterens mange storme, jeg hader min tjørnehæk og fatter ikke en grundejerforening kan beslutte at det er det bedste, små børnefødder og små hundepoter, mener noget ganske andet. Måske jeg skulle blive en ulydig borger og gør som mange af mine naboer, klippe den helt ned, og plante noget andet op af den?

I går fik vi besøg af Heidi til en hygge stund med kaffe og negleklip af mine hunde :) Her er det smukke Connie, der absolut ikke bryder sig om det, men endte med at synes det var ganske rart at blive klippet mellem tæerne :)


Søde lille Mirakel-Vip og min Cilles søster Ronja var med på visit. Lille svagelige Liva elsker den lille Mirakel-Vip og lagde sig ned på ryggen og legede med ham, dejligt at se den adfærd i min ellers lille skarpe dame ;)


en blød bamse er god når man bliver trætLiva, Ronja, Cille og Mirakel-Vip


Morfar tager sig tit en lille lur på sofaen, og det er Cille og Liva ikke sen til at finde ud af 


Cille og hendes bedste beskytter OdinSå er det slut med nye karklude i skuffen, har taget den sidste i brug strikket af min svigermor. Jeg fik aldrig opskriften inden hun døde, så må i gang med at prøve strikke. Den er ens på for og bagside, men tror ikke det er patent strik, måske noget med drejet ret masker? hmmm det skal prøves af, det er verdens bedste karklude. 

Ja så er jeg alligevel gået i gang med et nyt sjal....... har strikket 15 pinde :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar