torsdag den 29. marts 2012

Cilles første hvalpetræning

Mor du kørte kun med Cille, du glemte os..........


Hjemme igen hvor jeg sidder og fordøjer en dejlig formiddag, hvor jeg har været afsted til hvalpetræning med Cille for første gang.

Vi træner i Hedensted, og ja det er noget langt fra Odder, men jeg har godt af en lille times alenetid i bilen hver vej :D og det er en smuk natur, om man kører ad den gamle landevej...

Vi træner her 


Cille sidder spændt i kassen, og vi ankom uden hyl og skrig, damen sad på forsædet og kunne følge med i hvad mor lavede. Jeg var så heldig at låne datterens gode GPS, så det var ingen sag at finde vej :)



Rigtig gode parkeringsforhold, og søde mennesker og hunde på "mit" formiddagshold
Velankommet til adressen fik jeg Cille og mig selv pakket ud af bilen og ind i hallen, hvor vi fik betalt, og vist diverse papirer frem. Selvfølgelig skulle Cille lige præcis klare et privat ærinde lige ved siden af bordet, heldigvis er man jo et rigtigt hundemenneske, med små sorte poser i alle lommer ;).

Vi er på hold med 3 store bamsehunde, de er større end mig hvis de rejser sig op :) og en lille en med sjove øjne :). Vi lærte meget i dag, og Cille viste sig at være en lærenem hund, der gjorde mor her glad. Balje øvelsen som hendes søster Diva er meget dygtig til, fik vi også lært, og Cille erfarede hurtigt at det bare var med at sætte begge poter på baljen, så kom der godbidder i en lind strøm :) Sidder og tænker hvem der egentlig lærte fra sig der ;) Cille fik i hvertfald trænet mig i godbids afgivning .....

Vi glæder os til at gense hunde og mennesker igen på torsdag. 
Træt Cille nåede lige hjem til middagsluren sammen med Connie

I går var jeg en tur på legepladsen sammen med Cille og barnebarnet Bastian, det er herligt at se de 2 lege sammen.

Cilles fine nye Sele, en K9 :) købt af Hanne, da hendes Molly var vokset ud af den. 


1 kommentar:

  1. Uha, det lyder som en rigtig givtig dag :) Skøn læsning :)

    SvarSlet